OnderhoudNL Garantie

Stichting AF-Erkenningsregeling (vanaf 1 januari 2016 handelend onder OnderhoudNL Garantie)

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG(lees OnderhoudNL) - Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma's of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Bij de beoordeling voor deelname wordt gebruik gemaakt van het Reglement AF-Erkenningsregeling (vanaf 1 januari 2016 handelend onder OnderhoudNL Garantie). Dit document kunt u hier inzien. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie. In Nederland zijn ruim 1200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven.

Via waarderingen van klanten kunt u op de OnderhoudNL Garantie website reviews lezen over Andy van der Pauw Schilderwerken. De gemiddelde waardering van onze klanten ligt tussen 9 en 10.